Jag heter Yvonne Franzén och jag jobbar som frilansande grafisk formgivare och påhittare – bosatt söder om Stockholm. När jag jobbar heter jag form4element – namnet syftar på de fyra elementen jord, luft, eld och vatten som inspirerar mej oavsett om jag jobbar eller om jag är privat.

Handmade by me är en plats för kreativa pyssel – min saliga blandning av allt mellan himmel och jord. Så länge jag kan minnas så har jag alltid pysslat med ett ständigt flöde av material – textil, betong, trä, papper, blommor, plåt, skrot. Det finns något spännande i alla material och tänker man fördomsfritt så öppnas oändliga intressanta möjligheter.

En stor passion är återanvändning – mycket av det vi slänger skulle kunna få ett nytt liv – inte sällan på en betydligt finare plats än i mint condition och det härliga är att man får en "recycle-proviniens" på köpet var materialet kommer ifrån. Jag kommer att visa det som lever en andra gång hemma hos oss och förhoppningsvis kommer du att vända och vrida och tänka ett extra varv innan en tom konservburk går i soporna nästa gång ;)

Hoppas du hittar något användbart hos mej och tveka inte att slänga iväg ett mail om du undrar över hur något är gjort :)

Mina övriga sajter är:

form4element
betong.form4element
Tee time – from an odd golfers point of view
I mitt Haninge